Testul de Integritate

Testul de Integritate

Testul de INTEGRITATE – modul de a alege cei mai buni candidati si viitori angajati!

Daca esti sceptic cu privire la viitorii angajati, avem solutia perfecta pentru tine. Iti punem la dispozitie testul inovator legat de integritatea candidatilor.

 

Despre ce este vorba? Este simplu, acestia vor fi testati pentru a fi siguri ca sunt potriviti profilului si nu au probleme de caracter. Vor fi eliminati cei cu probleme legate de alcool, droguri, trecut violent, acte de furt si multe altele.

 

Suntem singurii care ofera un astfel de TEST.

 

Asa ca poti vei avea parte de cei mai buni candidati, iar tu iti vei putea alege angajatii pe care ii doresti in echipa ta.

 

Nu trebuie să vă facți griji. Echipa noastră gestionează tot procesul aducerii în țară a viitorilor angajați din Asia. va rugam sa ne contactati.

Testul de Integritate

Vom intervieva și evalua candidații pe bază tehnică, profesională și personală și toate informațiile preluate de la candidați vor fi disponibile clientului în timp util. Menținem comunicarea cu angajatorii și candidații și facilităm obținerea vizelor, a autorizațiilor de muncă, a permiselor de ședere și a tuturor celorlalte documente necesare în vederea plasării forței de muncă din străinătate.