Recrutare personal Asia

Recrutare personal Asia

Venim in sprijinul clientului preluand activitatea de recrutare a personalului asiatic si selectie de personal folosind metodele proprii, baza de date si networking-ul nostru.

Lucrand in stransa colaborare cu clientii nostri, detinem o intelegere mai aprofundata a provocarilor si obiectivelor lor specifice de recrutare pentru a oferi cele mai bune solutii clientilor nostri si a ne asigura ca gasim cei mai potriviti candidati.

Ne adresam companiilor care cauta muncitori calificati si necalificati din Asia si din strainatate. Toate procesele de recrutare personal asiatic si strain se vor derula conform unor proceduri stabilite impreuna cu angajatorii, astfel incat acestia vor fi mereu la curent cu toate activitatile care se desfasoara.

Asiguram calitatea si potrivirea candidatilor, cu standarde si profesionalism consecvent, in functie de abilitatile necesare.

Daca vrei sa Te ajutam sa recrutezi Muncitori din INDIA, Sri Lanka, Vietnam, va rugam sa ne contactati

Recrutare personal Asia, Recrutare personal Asia

Principiile dupa care ne ghidam in activitatea noastra sunt inovatia, rationalul si respectul pentru clienti, acestea motivandu-ne sa  oferim servicii de incredere si de inalta calitate.

Suntem prezenți pe piața Resurselor Umane pentru a sprijini companiile partenere în alegerea celor mai eficiente soluții , dar si pentru a le oferi candidatilor o asistenta necesara in obtinerea unui loc de munca sigur si, bineînteles, în construirea si dezvoltarea unei cariere de succes.

Standardele noastre ridicate promoveaza o lista de aplicatii bazate pe o reputatie consolidata si pe calitate.  Echipa noastra depunde toate eforturile de a lucra intr-un mod onest, eficient si de a pastra cea mai buna conexiune intre angajat si angajator.

Serviciile oferite de compania noastră sunt în conformitate cu legile statului român privind dreptul de muncă al cetățenilor străini pe teritoriul României.

JR Recruitment vine în sprijinul dvs cu servicii complete în domeniul recrutării și furnizării de forță de muncă din străinătate, oferindu-vă totodată consultanța necesară efectuării în condiții de deplină legalitate a unor astfel de demersuri.