Recrutare personal asiatic RESTAURANTE

Recrutare personal asiatic RESTAURANTE

JR Recruitment vă oferă servicii recrutare personal asiatic in RESTAURANTE, pentru acoperirea nevoilor angajatorilor cu forță de munca asiatica.

Muncitorii asiatici reprezinta solutia rapida la problema deficitului de personal pentru companiile din domeniul restaurantelor, de exemplu. JR Recruitment este o agenție de recrutare a forței de muncă și deservește angajatorii din România cu servicii de recrutare a bucătarilor asiatici și personalului auxiliar din restaurante. Pentru mai multe informații legate de recrutarea bucătarilor și a personalului auxiliar, contactați-ne!

Pe langa aceastea, personalul asiatic va da o nota exotica locatiei, imbunatatind imaginea companiei si atragand mai multi clienti.

Am colaborat cu partenerii noștri din domeniul HORECA și împreună am format echipe de bucătari, ajutori bucătar și spălători vase. Echipele pot fi mixte, respectiv formate din cetățeni NON UE și cetățeni români, precum și, după o perioadă de pregătire și adaptare la standardele autohtone, exclusiv formate din cetățeni asiatici.

În cadrul restaurantelor cu specific românesc, vă recomandăm personal cu experiență în bucătărie internațională care ulterior trebuie să beneficieze de o perioadă de training în care se vor familiariza cu specificul bucătăriei românești. Solicitările clienților noștri sunt în special pentru categoria de ajutor de bucătar pe care îi întâlnim deseori în cadrul fast food-urilor și pregătesc burgeri, pizza, shaorma sau salate.

Recrutare personal asiatic RESTAURANTE, Recrutare personal asiatic RESTAURANTE

Personal din Asia pentru Restaurante

Bucataria asiatica este cunoscuta in toata lumea, iar romanii sunt mari gurmanzi, pe cand multe dintre restaurante se confrunta cu o criza a locurilor de munca.

Este dificil sa se gaseasca oameni priceputi care sa lucreze la bucatarie si care sa se dedice activitatii, iar principala problema este alcatuirea unei echipe stabile, care sa nu se destrame dupa numai cateva saptamani sau luni.

In schimb, aici vei gasi solutia asa ca alege sa angajezi bucatari din Asia pentru a satisface nevoia de forta de munca pentru restaurante, cofetarii sau firme de catering.

 

dacă dorești să recrutezi personal asiatic PENTRU RESTAURANTUL TĂU, te rugăm să ne contactezi