Recrutare personal asiatic LOGISTICĂ

Recrutare personal asiatic LOGISTICĂ

JR Recruitment vă oferă servicii recrutare personal asiatic in LOGISTICĂ, pentru acoperirea nevoilor angajatorilor cu forță de munca asiatica.

Muncitorii asiatici reprezintă soluția rapidă la problema deficitului de personal pentru companiile din domeniul logisticii, de exemplu. Astfel este sunt eliminate aspecte neplăcute precum absenteismul, productivitatea scăzută sau fluctuațiile de personal.

JR Recruitment este soluția ce mai bună pentru recrutarea și plasarea de forță de muncă asiatică în acele sectoare de activitate care suferă. Personalul recrutat de companie este calificat, corespunde în bună măsură cerințelor posturilor, este competent și angajat în conformitate cu toate procedurile naționale și internaționale din domeniu.

Cea mai clară dovadă a aprecierii de care se bucură recrutarea de personal asiatic oferită de Jordan River sunt recomandările venite din partea clienților mulțumiți. Astfel în portofoliul firmei se află numeroase proiecte de recrutare pentru firme ce activează în industria hotelieră, a restaurantelor, frumusețe, agricultură, logistică, cazino-uri, ferme de animale și depozite logistice.

Recrutare personal asiatic LOGISTICĂ, Recrutare personal asiatic LOGISTICĂ

Venim în ajutorul angajatorilor din România cu propuneri de personal asiatic in logistică cum ar fi manipulator marfă, motostivuitorist, lucrător depozit și operator marfă. bazându-ne pe pachetul complet de servicii pe care le oferim. Selectăm și intervievăm candidații, oferim consultanță și suport pe toată durata recrutării și sprijinim candidații selectați pentru angajare să obțină toate documentele necesare pentru a lucra în România.

La rândul lor, companiile angajatoare au ocazia de a-și completa echipele de muncitori cu personal calificat și necalificat în cel mai scurt timp și la costuri reduse de recrutare.

JR Recruitment este soluția ce mai bună pentru recrutarea și plasarea de forță de muncă în acele sectoare de activitate care suferă.

Personalul recrutat de companie este calificat, corespunde în bună masură cerințelor posturilor, este competent și angajat în conformitate cu toate procedurile naționale și internaționale din domeniu.

dacă dorești să recrutezi personal asiatic în LOGISTICĂ, te rugăm să ne contactezi