Recrutare personal asiatic AGRICULTURĂ

Recrutare personal asiatic în AGRICULTURĂ

JR Recruitment vă oferă servicii recrutare personal asiatic in AGRICULTURĂ, pentru acoperirea nevoilor angajatorilor cu forță de munca asiatica.

JR Recruitment este o agenție specializată în recrutare personal asiatic in agricultură si nu numai . În ultimii ani, România înregistrează o pierdere în masă a doritorilor de a lucra în agricultură, motiv pentru care ne-am orientat spre recrutarea internațională.

Venim în ajutorul angajatorilor din România cu propuneri de personal asiatic in agricultură bazându-ne pe pachetul complet de servicii pe care le oferim.

Ne axăm pe recrutare personal asiatic in agricultură atât calificat, cât și necalificat, încât industria agricolă oferă o gamă variată de oportunități de carieră. Agricultura cuprinde un sector vibrant de aprovizionare agroalimentară cu utilaje, produse pentru protecția culturilor, hrană pentru animale, îngrășăminte și semințe. Un alt domeniu al agriculturii este cel care prelucrează cerealele, laptele, carnea și legumele, acestea urmând să fie vândute consumatorului final. Există oportunități și în lumea cercetării și dezvoltării agricole, de exemplu oameni de știință care lucrează pentru a găsi soluții la provocările pe care fermierii le întâmpină zilnic în ceea ce privește gestionarea bolilor sau stimularea producției.

Agricultura din România are nevoie de fermieri, producători, distribuitori, cercetători, comercianți, consilieri, tehnologi, tehnici și experți în logistică, iar Asiatica Recruiting susține dezvoltarea agriculturii prin soluții eficiente de recrutare internațională.

Recrutare personal asiatic AGRICULTURĂ, Recrutare personal asiatic AGRICULTURĂ

Angajare Personal din Asia pentru Ferme și Grădinărit

Recrutează forță de muncă asiatică pentru fabrici și alte firme din domeniul agriculturii, silviculturii și zootehniei chiar și full time. Pe această cale se evita problemele aduse de muncitori mai puțîn experimentați care nu garantează niciodată a două zi se prezintă la serviciu.

Recrutare Îngrijitori Animale din Asia

Ne ocupăm de recrutări din mai multe țări, precum India, Vietnam sau Sri Lanka, iar pentru muncitorii asiatici provin din medii în care un loc de muncă bine plătit reprezintă un adevărat privilegiu, aceștia aleg lucreze în România unde au siguranță din toate punctele de vedere.

Angajează stivuitori sau tractoristi din țările asiatice pentru prelucrarea terenurilor agricole în cadrul a tot felul de proiecte.

Punem la dispoziție și grădinari cu experiență care se poată implică atât în cadrul mediilor rezidențiale, cât și în centrele comerciale unde amenajeze frumos orice spațiu.

 

daca doresti sa recrutezi personal asiatic in AGRICULTURĂ, te rugam sa ne contactezi