Recrutare personal asiatic HOTELURI

Recrutare personal asiatic în HOTELURI

JR Recruitment vă oferă servicii recrutare personal asiatic in HOTELURI, pentru acoperirea nevoilor angajatorilor cu forță de munca asiatica.

Muncitorii asiatici reprezinta solutia rapida la problema deficitului de personal pentru companiile din domeniul HOTELIER, de exemplu. Astfel este sunt eliminate aspecte neplacute precum absenteismul, productivitatea scazuta sau fluctuatiile de personal.

Potrivit celor mai recente statistici, rata cifrei de afaceri din industria hotelieră este de 2 până la de 3 ori mai mare decât a tuturor celorlalte industrii. În ciuda acestui aspect, anagajații din sectorul hotelier își părăsesc locul de muncă din mai multe motive, dar principala cauză este calitatea inferioară a sistemului de selecție.

În esență, procesul de angajare trebuie să se asigure că fiecare candidat se încadrează perfect în cultura companiei și că i se potrivește profesiile specifice domeniului hotelier. Pentru a face față acestor provocări-cheie ale recrutării în industria hotelieră, ne axăm pe recrutare personal Asia și încercăm să aplicăm cele mai moderne metode de recrutare și plasare forță de muncă din ASIA. Utilizăm tactici de marketing pentru recrutare, îmbunătățim modalitățile de evaluare a candidaților din țările non-europene și suntem alături de angajatori și candidați până la finalizarea tuturor formalităților.

Recrutare personal asiatic HOTELURI, Recrutare personal asiatic HOTELURI

Cameriste din Asia cu Experiență

In Asia turismul se dezvolta simtitor, motiv pentru care oamenii de aici sunt foarte bine pregatiti, fiind seriosi si pregatiti sa munceasca in conditii mai bune pe care le au la dispozitie in Romania. Salariile sunt mai mari, iar cu veniturile obtinute aici pot asigura un trai mai bun pentru familiile lor.

Recrutează Menajere cu Experiență din Vietnam

Angajeaza menajere asiatice pentru firmele de curatenie, care isi desfasoara activitatea cu simt de raspundere. Pentru ca in Asia domeniul hotelier este atat de bine dezvoltat, si oamenii au o bogata experienta in acest sens, iar acestia sunt dispusi sa lucreze in Romania.

Te ajutam cu tot ce tine de recrutare personal din Asia si pe aceasta cale vom ajuta la dezvoltarea domeniului turistic in Romania, care are foarte mult potential, insa care nu este deloc atins din mai multe motive, printre care si din lipsa de experienta sau de dedicare a muncitorilor romani.

 

dacă dorești să recrutezi personal asiatic în HOTELURI, te rugăm să ne contactezi