Recrutare personal asiatic CAFENELE / BARURI

Recrutare personal asiatic CAFENELE / BARURI

JR Recruitment vă oferă servicii recrutare personal asiatic in CAFENELE / BARURI, pentru acoperirea nevoilor angajatorilor cu forță de munca asiatica.

Muncitorii asiatici reprezintă soluția rapidă la problema deficitului de personal pentru companiile din domeniul HORECA, de exemplu.

Cu cât petreceți mai mult timp cu recrutarea candidaților pentru un post, cu atât mai mult va suferi compania voastră. Fiecare post care rămâne neocupat înseamnă și pierderi financiare.

Pricepere, seriozitate și profesionalism. Acestea sunt cele mai importante calități de care dau dovada muncitorii din Asia pentru cafenele sau baruri, pe tot parcursul contractelor lor cu angajatorii români.

Asigurăm asistența și suport pe întreaga perioadă de desfășurare a procesului de recrutare și plasare.

Dacă sunteți în căutare de barmani, ospătari, ajutor de ospătar, noi vă recomandam să luați în serios varianta de a îi aduce din Asia. Sunt serioși, eficienți, meticuloși și, cel mai important, apreciază și respectă locul de muncă oferit.

Recrutare personal asiatic CAFENELE, Recrutare personal asiatic CAFENELE / BARURI

În domeniul HoReCa, sunt multe joburi vacante, iar majoritatea astiaticilor care lucrează deja în România au dovedit că sunt foarte serioși și respectuoși. Aceștia au deja o comunitate puternică în țara noastră și sunt apreciați pentru modul deosebit în care interacționează cu oamenii.

JR Recruitment intermediaza gasirea de personal calificat din Vietnam sau din alte tari asiatice, Sri Lanka, Indonezia pentru restaurante, cofetarii, cafenele, baruri, unde nevoia de personal este accentuata.

De ce să alegeți agenția noastră?

– garantăm înlocuirea gratuită a resursei umane în cazul în care aceasta nu se potrivește mediului de lucru
– punem la dispoziție un consultant dedicat
– alegem cei mai buni candidați fiindcă
– mergem personal în Asia
– rezolvăm rapid toate formalitățile

 

daca doresti sa recrutezi personal asiatic in CAFENELE / BARURI, te rugam sa ne contactezi