Agentie de recrutare muncitori indieni in Romania

Agentie de recrutare muncitori indieni in Romania

Jordan River reprezinta solutia ideala pentru angajatorii care au nevoie de forta de munca, pentru ca recruteaza forta de munca India, si aduce indieni in Romania, specialisti in diferite domenii de activitate.

Jordan River este cea mai renumita agentie de recrutare forta de munca Asia, si vine in ajutorul angajatorilor romani si straini care activeaza pe teritoriul Romaniei, cu forta de munca recrutata din Asia.

In conditiile in care pentru angajatori este din ce in ce mai greu sa gaseasca muncitori calificati si necalificati seriosi si dornici sa aiba un loc de munca stabil, angajatorii cauta cele mai eficiente solutii pentru a avea angajati profesionisti si focusati pe ceea ce fac.

Daca aveti nevoie de meseriasi pe santier, indiferent ca vine vorba despre zidari, zugravi, dulgheri, instalatori, electricieni, operatori macara sau alte masini, sau chiar si muncitori necalificati, noi, Jordan River va putem fi de mare folos.

Indieni in Romania

Principiile dupa care ne ghidam in activitatea noastra sunt inovatia, rationalul si respectul pentru clienti, acestea motivandu-ne sa  oferim servicii de incredere si de inalta calitate. Angajați cel mai bine și cu experiență indieni in Romania.

Suntem prezenți pe piața Resurselor Umane pentru a sprijini companiile partenere în alegerea celor mai eficiente soluții , dar si pentru a le oferi candidatilor o asistenta necesara in obtinerea unui loc de munca sigur si, bineînteles, în construirea si dezvoltarea unei cariere de succes.

Standardele noastre ridicate promoveaza o lista de aplicatii bazate pe o reputatie consolidata si pe calitate.  Echipa noastra depunde toate eforturile de a lucra intr-un mod onest, eficient si de a pastra cea mai buna conexiune intre angajat si angajator.

Serviciile oferite de compania noastră sunt în conformitate cu legile statului român privind dreptul de muncă al cetățenilor străini pe teritoriul României.

JR Recruitment vine în sprijinul dvs cu servicii complete în domeniul recrutării și furnizării de forță de muncă din străinătate, oferindu-vă totodată consultanța necesară efectuării în condiții de deplină legalitate a unor astfel de demersuri.