Recrutare personal asiatic în TRANSPORTURI

Recrutare personal asiatic în TRANSPORTURI

JR Recruitment vă oferă servicii recrutare personal asiatic in TRANSPORTURI, pentru acoperirea nevoilor angajatorilor cu forță de munca asiatica.

Muncitorii asiatici reprezinta solutia rapida la problema deficitului de personal pentru companiile din domeniul TRANSPORTURI, de exemplu. Astfel este sunt eliminate aspecte neplacute precum absenteismul, productivitatea scazuta sau fluctuatiile de personal.

Necesarul de șoferi pentru camioane de mare tonaj, tiruri, pentru transport de mărfuri și persoane, este de câteva mii de posturi libere pe an. JR Recruitment are acces la o resursă umană de calitate din țări asiatice cu tradiție în domeniul transporturilor.

În plus, JR Recruitment vă oferă soluții pentru echivalarea carnetului de conducere și obținerea atestatelor necesare conducerii mașinilor de transport mărfuri și persoane pe teritoriul României și al Uniunii Europene.

De ce sa recrutezi asiatici pentru TRANSPORTURI?

  • Contracte multianuale care confera stabilitate resursei umane, predictibilitate in dezvoltarea companiei
  • Muncitorii asiatici sunt dispusi sa lucreze peste programul normal
  • Particularitatile culturale ii determina sa fie seriosi, harnici, muncitori, sa isi indeplineasca sarcinile de serviciu cat mai bine
  • Lucratorii asiatici pentru curatenie din Nepal sau Filipine sunt recunoscuti la nivel mondial pentru minutiozitatea lor

daca doresti sa recrutezi personal asiatic in TRANSPORTURI, te rugam sa ne contactezi

Recrutare personal asiatic