Recrutare personal asiatic MECANICĂ AUTO

Recrutare personal asiatic MECANICĂ AUTO

JR Recruitment vă oferă servicii recrutare personal asiatic MECANICĂ AUTO, pentru acoperirea nevoilor angajatorilor cu forță de munca asiatica.

Muncitorii asiatici reprezintă soluția rapidă la problema deficitului de personal pentru companiile din domeniul SECTORUL AUTO, de exemplu.

Muncitorii din Asia sunt familiarizați cu toate problemele pe care le poate întâlni un autoturism, de la cele de transmisie și direcție, care sunt foarte comune din cauza drumurilor proaste și până la frânare, partea electrică și nu numai. Și accidentele sunt foarte comune, așa ne poți contacta acum și află detalii privind angajarea tinichigiilor din Asia pentru domeniul serviciilor pentru automobile.

Orice șofer își dorește știe propria mașînă se află pe mâinile unui mecanic priceput, astfel îți oferim posibilitatea de a angaja vopsitori și motoristi din țările asiatice pentru centrele de asistență auto.

Va putem pune la dispoziție mecanici auto, ajutor mecanici, vopsitori auto, tinichigii și electricieni auto.

Mecanicii pe care îi propunem vin cu o experiență vastă atât pe mașinile europene cât și pe cele asiatice.

Dacă doriți un număr mai mare de angajați, ne puteți însoți în țară de origine pentru a-i selecta personal.

Recrutare personal asiatic MECANICĂ AUTO, Recrutare personal asiatic MECANICĂ AUTO

Angajare Mecanici din Asia pentru Centre de Reparații Auto

În ziua de azi se dovedește a fi o adevărată problema un șofer găsească un service auto în care aibă încredere și se poată baza pe mecanic știind propriul autoturism se află pe mâini bune. Așadar, îți punem la dispoziție posibilitatea de a recruta forță de muncă asiatică pentru service-uri auto.

 

Recrutare Vopsitori sau Tinichigii din Vietnam

Cu o experiență bogată, mecanicii auto din Sri Lanka și Nepal care pot fi recrutați își îndeplinesc cu brio toate sarcinile, așa inspectează și repara în mod corespunzător fiecare autoturism.

Numărul de mașini înmatriculate în România crește de la o zi la altă, iar puține dintre acestea sunt noi, majoritatea fiind la mâna a două, importate din diferite țări. Astfel, defectele pot fi foarte variate și comune, dar experiență și implicarea mecanicilor este cea care lasă de dorit.

Personalul ce poate fi adus din Asia în România este instruit în mai multe sectoare, de la partea de electrică auto, până la tinichigerie, vopsitorie sau mecanică.

 

dacă dorești recrutezi personal asiatic în SECTORUL AUTO, te rugăm ne contactezi