Recrutare personal asiatic CURĂȚENIE

Recrutare personal asiatic CURĂȚENIE / MENAJ

JR Recruitment vă oferă servicii recrutare personal asiatic in CURĂȚENIE / MENAJ, pentru acoperirea nevoilor angajatorilor cu forță de munca asiatica.

Zona personalului pentru curatenie si menaj, de fapt intreaga zona a muncitorilor necalificati, tinde sa devina o problema dificila pentru multe companii romanesti.

Muncitorii asiatici pentru curatenie reprezinta solutia rapida la problema deficitului de personal pentru companiile din domeniul HORECA, de exemplu. Astfel, sunt eliminate aspecte neplacute precum absenteismul, productivitatea scazuta sau fluctuatiile de personal.

Atunci cand vine vorba de curatenie, fie in zone casnice, fie in cele industriale sau publice, muncitorii asiatici isi fac simtita prezenta. Menajerele asiatice sunt muncitoare și devotate, iar modestia, empatia și grija pentru detalii sunt calitati care le recomanda pentru acest domeniu de activitate.

In cele din urma, misiunea companiei JR Recruitment este de a ajuta candidatii si companiile sa obtina succes prin ocuparea locurilor de munca intr-o varietate de sectoare de activitate.

Recrutare personal asiatic CURĂȚENIE, Recrutare personal asiatic CURĂȚENIE

Recrutează Menajere cu Experiență din asia

Și firmele de curățenie s-au inmultumit considerabil în ultimii ani, așa poți te orientezi către un personal bine pregătit în acest sens. Recrutăm personal asiatic CURĂȚENIE / MENAJ pentru firmele de curățenie, care își desfășoară activitatea cu simt de răspundere.

 

Personal pentru curățenie în hoteluri

Personalul asiatic este potrivit pentru acest domeniu care implică multă răbdare, minuțiozitate și disponibilitate pentru sarcini repetitive. De nivelul curățeniei poate depinde, de foarte multe ori, succesul afacerilor din domeniul hotelier.

 

Cameriste din Asia cu Experiență

În Asia turismul se dezvoltă simțitor, motiv pentru care oamenii de aici sunt foarte bine pregătiți, fiind serioși și pregătiți muncească în condiții mai bune pe care le au la dispoziție în România.

Salariile sunt mai mari, iar cu veniturile obținute aici pot asigura un trăi mai bun pentru familiile lor. Așadar, recrutează din Asia cameriste pentru industria hotelieră, iar acestea sunt foarte mulțumite de mediul de lucru de la noi din țară.

 

Personal pentru curățenie în spații comerciale

Curățenia din spațiile comerciale este deosebit de important întrucât reprezintă cartea de vizită a acestora. Lipsa ei poate atrage după sine pierderea clienților și, implicit, falimentul.

 

daca doresti sa recrutezi personal asiatic in CURĂȚENIE / MENAJ, te rugam sa ne contactezi