Recrutare personal asiatic CONSTRUCȚII

Recrutare personal asiatic CONSTRUCȚII

JR Recruitment vă oferă servicii recrutare personal asiatic in CONSTRUCȚII, pentru acoperirea nevoilor angajatorilor cu forță de munca asiatica.

Cu o vastă experiență în alte țări, rezistenți, cu o anduranță fizică bună, responsabili cu sarcinile pe care le primesc, asiaticii reprezintă soluția pentru criza forței de muncă din domeniul construcțiilor. Spiritul de echipă, anduranța și îndemânarea reprezintă doar câteva dintre calitățile care îi recomandă pentru domeniul construcțiilor.

Spiritul de echipă, rezistența la stres și zgomot, îndemânarea sunt câteva dintre calitățile care îi ajută să fie selectionați.

Având o anduranță fizică bună, muncitorii asiatici și străini reprezintă soluția pentru rezolvarea crizei forței de muncă din domeniul construcțiilor.

Deși sunt deosebit de apreciate diplomele, studiile și toate calificările, persoanele necalificate nu trebuie date la o parte, întrucât ele sunt cele care pot contribui semnificativ la succesul multor companii din România.

Recrutare personal asiatic CONSTRUCȚII, Recrutare personal asiatic CONSTRUCȚII

Domeniul constructiilor este, cu siguranta, unul dintre cele mai dezvoltate din Romania, insa chiar si asa este dificil sa se gaseasca muncitori experimentati, care sa se dedice activitatii lor.

Neseriozitatea este una dintre problemele principale cu care se confrunta constructorii, dar noi iti oferim solutia asa ca alege sa angajezi personal din Asia pentru a satisface nevoia de forta de munca pentru companiile de constructii a imobilelor.

Conditiile de lucru sunt foarte bune in Romania, cererea fiind mare, iar fata de salariile din Asia, cele de la noi sunt mult mai mari si mai atragatoare, astfel ca tara noastra reprezinta o destinatie foarte populara pentru multi din aceasta parte a lumii.

Recruteaza din Sri Lanka lucratori pe beton si sudori in industria de constructii intrucat cu ajutorul acestora prind viata tot mai multe proiecte in Romania, indiferent ca vorbim de cele rezidentiale, de centre comerciale sau de cladiri de birouri.

dacă dorești să recrutezi personal asiatic în CONSTRUCȚII, te rugăm să ne contactezi