Despre Noi

JORDAN RIVER RECRUITMENT - RECRUTARE PERSONAL DIN ASIA

JR Recruitment activeaza in domeniul selectarii si plasarii fortei de munca de la sfarsitul anilor ’90 in Germania, Olanda, Canada, Israel si bineinteles, Romania, unde este una dintre cele mai stabile companii din acest sector.

Am recrutat de-a lungul timpului personal asiatic pentru diversi clienti, in diverse domenii precum: constructii, IT, ingrijire persone, wellness – spa, industria auto, industria usoara, industria grea, fabrici, productie.

Principiile dupa care ne ghidam in activitatea noastra sunt inovatia, rationalul si respectul pentru clienti, acestea motivandu-ne sa oferim servicii de incredere si de inalta calitate.

JR Recruitment are reprezentante in BucurestiBrasov si Iasi. La nivel international, partenerii JR Recruitment sunt in NepalIndiaSri LankaVietnam, Thailanda.

In portofoliul nostru se afla proiecte finalizate cu succes pentru companii ce activeaza in industria hoteliera si a restaurantelor, in frumusete, agricultura, logistica, cazino-uri, ferme de animale si multe altele.

JR Recruitment ofera angajatorilor din diferite domenii de activitate servicii complete de recrutare si plasare de forta de munca straina. Venim in sprijinul clientului preluand activitatea de recrutare si selectie de personal folosind metodele proprii, baza de date si networking-ul nostru.

Compania dvs. are nevoie de personal?

JR Recruitment va ofera servicii recrutare personal asiatic pentru acoperirea nevoilor cu forta de munca.

Cresteti productivitatea si posibilitatea de dezvoltare a afacerii dvs.